Norra juustu trühvlid
Norra juustu trühvlid
15 suurt trühvlipalli
200 g Norrapärast pruuni dessertjuustu (Brunost) - näiteks Gudbdandsdalen - vt toote pilti ülalt
100 g ekstratumedat küpsetusšokolaadi - nt Fazeri oma
150 ml 35% koort
mandli- või pähklipuru või mandlilaaste ja toor-roo suhkrut või tavalist ökosuhkrut kaunistuseks ning veeretamiseks
Sulata šokolaad koos vahukoorega vaiksel tulel veevannil. Sega ühtlaseks ja siidiseks, lase pakseneda. Riivi sisse juust, sega läbi ning soojenda õrnalt veel üheskoos kuni juustu sulamiseni. Sega ühtlaseks. Jahuta ja aseta tunniks ajaks külmkappi. Raputa suhkur ja kaunistused tööpinnale tihedalt laiali, võta teelusikaga kuhjaga segu, vormi palliks ja veereta suhkrus ning pähklipurus kuni pall on ühtaselt kaetud. Hoia külmkapis. Säilivad külmas kuni 4 päeva.
Kommentaarid